عدم جابه جایی واحدهای در معرض رانش با ایمن سازی رودخانه ها

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، مدیر کل بنیاد مسکن مازندران گفت: عدم جابه جایی واحدهای در معرض رانش در روستاهای این استان منوط به ایمن سازی ضروری است.

عدم جابه جایی واحدهای در معرض رانش با ایمن سازی رودخانه ها

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا به نقل از ایسنا، محمد خانی نوذری با اشاره به آخرین شرایط روستاهایی که بر اثر سیلاب فروردین ماه دچار رانش شده بودند، اظهار کرد: سیلاب 98 در مازندران موجب رانش بعضی از مناطق شد و به واحدهایی که در حریم و بستر رودخانه بودند اخطارهای لازم داده شد.

وی با بیان اینکه در آن موقع هزار و 400 واحد در معرض خطر رانش بودند، توضیح داد: در صورتی که در این رودخانه ها ایمن سازی صورت گیرد و جلوی لغزش و رانش در سطح بالادست گرفته گردد دیگر احتیاجی به جابجایی واحدها نیست.

مدیر کل بنیاد مسکن مازندران با اشاره به تمهیدات آب منطقه ای در زیرآب، سوادکوه و پل سفید برای دیواره سازی و ایمن سازی حریم رودخانه در این نقاط گفت: با این تمهیدات شاید احتیاجی به جابجایی این واحدها نباشد اما بازهم باید مورد آنالیز دقیق قرار گیرند تا درصورتی که در معرض خطر باشند اخطار لازم برای جابجایی داده گردد و نسبت به جابجایی آن ها اقدام نمایند.

خانی نوذری اعلام کرد: در مورد رانش و لغزش در مناطق بالادست و کوهستانی چه توسط دستگاه های ذی ربط و چه بنیاد مسکن اعتباراتی درنظر گرفته شده است که به وسیله استانداری به ما ابلاغ و اقدامات ایمن سازی روستاها اعم از کنترل و دفع آب های سطحی، دیوارکشی و سایر موارد در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه کارهای اولیه و عمرانی توسط بنیاد مسکن در حال اجرا است، اضافه نمود: بعد از اینکه این اقدامات انجام شد مشاوران منطقه را مورد آنالیز قرار می دهند تا اگر احتیاج به جابجایی بود، وارد عمل شویم.

مدیر کل بنیاد مسکن مازندران در مورد شرایط اجرای طرح های هادی در روستاهای مازندران گفت: هیچ گاه نمی توان گفت کارهای عمرانی در یک روستا به سرانجام رسیده است چراکه یک روستا پویا و درحال رشد است.

خانی نوذری با بیان اینکه تاکید دولت و نظام تکیه بر اقتصاد مقاومتی و اقتصادهای خرد در روستاها است، یادآور شد: کار در روستا تمام شدنی نیست و فاز نخست طرح هادی که شامل زیرسازی و آسفالت معابر اصلی روستاها است با یاری دولت، استانداری و مشارکت مردم و دهیاران در حا انجام است.

وی با اشاره به استارت اقدامات لازم در جهت شناسایی پتانسیل روستاها با یاری استانداری، فرمانداران و بخشداران در روستاهای استان اظهار کرد: باید روستاها پویا شوند تا زمینه بازگشت مردم به روستا و در نتیجه احیا کشاورزی و دامداری فراهم گردد.

مدیر کل بنیاد مسکن مازندران با اشاره به تاکیدات دولت مبنی بر اتمام پروژه های نیمه تمام در روستاها ادامه داد: همه کوشش ما اتمام پروژه هایی است که از چند سال قبل به علت کمی مشارکت باقی مانده است و در این خصوص سال گذشته پروژه های نیمه تمام زیادی در استان به سرانجام رسید.

خانی نوذری یادآور شد: سال جاری از محل اعتبارات استانی 53 میلیارد تومان برای بنیاد مسکن مصوب شده است و همچنین 60 میلیارد تومان از محل اعتبارات قیر و حدود 40 میلیارد تومان نیز از محل نمایندگان مجلس مصوب شد که اگر همه این 150 میلیارد تومان تخصیص یابد 80 تا صد درصد پروژه های نیمه تمام در مازندران به سرانجام می رسد.

منبع: همشهری آنلاین

به "عدم جابه جایی واحدهای در معرض رانش با ایمن سازی رودخانه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عدم جابه جایی واحدهای در معرض رانش با ایمن سازی رودخانه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید