چطور بشقاب صبحانه انگلیسی را در خانه درست کنیم؟
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، نان و پنیر و کره و مربا بالاخره یک جایی ما را خسته می نماید، دلمان را می زند و از خوردن صبحانه بیخیالمان می نماید.
به گزارش ایرنا، مهم ترین وعده غذایی که اگر نادیده اش بگیریم حتما در رژیم غذایی و سلامت ما تاثیر می گذارد.
تنوع صبحانه ها، اما آن قدر زیاد است که با صرف کمی زمان بیشتر می توانیم یک وعده کامل با انواع مکمل ها را جذب کنیم و در طول روز سیر بمانیم.
بیکن: 4 برش
قارچ: 100 گرم
گوجه فرنگی: دو عدد
نان تست: به اندازه لازم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
کنسرو لوبیا: به اندازه دلخواه
سوسیس: یک تا دو عدد
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا یک تابه برداشته اندازهی روغن داخل آن بریزید و سوسیس ها را با حرارت میانه پخته و سرخ کنید. در همین حین بیکن ها را هم اضافه کنید و منتظر بمانید تا برای 4 تا 5 دقیقه کامل سرخ شوند.
2. در یک تابه جداگانه قارچ ها را با اندازه بسیار کمی روغن بپزید و سرخ کنید. وقتی سوسیس ها، بیکن ها و قارچ ها سرخ شدند، آن ها را داخل یک ظرف ریخته و روی شان را با فویل بپوشانید تا سرد نشوند.
3. یک قابلمه کوچک بردارید و لوبیا ها را با دمای میانه گرم کنید. گوجه فرنگی ها را هم به دو قسمت تقسیم نموده و اندازهی نمک روی آن بریزید سپس کاملا بپزید.
4. نان های تست را با روغن سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیایند. سپس روی یک پارچه قرار دهید تا روغن آن ها گرفته گردد.
5. تخم مرغ ها را هم به صورت نیمرو آماده کنید. سوسیس، قارچ و گوجه ها را به همراه بیکن و لوبیا در بشقابی مناسب بچینید. نان تست را داخل بشقاب بگذارید و تخم مرغ ها را روی آن بچینید. بشقاب انگلیسی آماده است.
منبع: فرارو