طرز تهیه سالاد سیب زمینی کلاسیک
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، برای تهیه این سالاد سیب زمینی را بیش از میزان نپزید بلکه تنها 15 تا 20 دقیقه پخت آن در آب جوش به طول خواهد انجامید. چرا که شما می خواهید سالاد سیب زمینی درست کنید نه پوره سیب زمینی.
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا به نقل از نیویورک تایمز، می توانید سالاد سیب زمینی را از قبل تهیه نموده و تا 4 روز در یخچال قرار دهید.
مواد مورد احتیاج:
1.3 کیلوگرم سیب زمینی پوست کنده و به صورت مکعب های 2.5 سانتی متری
نمک و فلفل سیاه
1 فنجان سس مایونز
خردل زرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری پودر پیاز یا پیاز دانه ریز شده
6 تخم مرغ آب پز، پوست کنده و ریز خرد شده
2 ساقه کرفس (اختیاری)
پاپریکا
مراحل تهیه:
در مرحله اول سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه نمایید و به مقدار 2.5 سانتی تر با آب سرد بپوشانید. آن را روی حرارت زیاد قرار دهید و بپزید تا زمانی که چنگال نرم گردد. این کار حدود 15 تا 20 دقیقه به طول خواهد انجامید. توجه داشته باشید که برای تهیه این سالاد می خواهید سیب زمینی ها شکل داشته باشند و از تبدیل آن به پوره سیب زمینی جلوگیری کنید.
سیب زمینی ها را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شوند. در مرحله دوم زمانی که سیب زمینی خنک شد سس را درست کنید. در یک کاسه بزرگ سس مایونز، ذرت، خردل و پودر پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب گردد.
در مرحله سوم سیب زمینی ها را به همراه تخم مرغ های سفت آب پز خرد شده و کرفس به سس اضافه نمایید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند. طعم آن را بچشید و در صورت احتیاج با نمک و فلفل مزه دار کنید.
در مرحله بعد دست کم 2 ساعت و حداکثر یک شب تا صبح بگذارید تا سالاد در یخچال خنک گردد و آن را به صورت سرد سرو کنید. بر روی آن کمی پاپریکا بپاشید. سالاد سیب زمینی را می توانید به مدت 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع: فرارو