3 محصول جهاد دانشگاهی اردبیل وارد مرحله تجاری سازی شد
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، خبرنگاران/اردبیل معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل گفت: سه محصول تولید شده در جهاد دانشگاهی مجوز لازم را دریافت کرده اند تا وارد مرحله تجاری سازی شوند.
مهران محمدی در حاشیه نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای پژوهشی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی در مصاحبه با وبلاگ ساعت گلورایا، اظهار کرد: معاونت پژوهشی و مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل در این نمایشگاه که بیستمین نمایشگاه پژوهشی استان است، شرکت کرده تا توانمندی خود را در معرض دید قرار دهد.
وی گفت: ما در مرکز رشد 16 واحد فناور مستقر کردیم که 34 ایده فناورانه را تبدیل به داروهای گیاهی و سایر محصولات کرده اند.
معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل بیان نمود: در حال حاضر سه محصول ما مجوز لازم را دریافت کرده تا وارد مرحله تجاری سازی شود که نمونه آن نوعی دارو برای درمان سینوزیت است و در سطح کشور نیز به عنوان محصول فناورانه برتر شناخته شده است.
محمدی فعالیت سه شرکت را در مرکز رشد جهاد دانشگاهی یادآور شد و گفت: با همت و تلاش شرکت های دانش بنیان و مجموعه های فعال در این بخش 12 محصول ما به مرحله ثبت اختراع رسیده است.
وی ادامه داد: پیش بینی می کنیم امسال سه محصول به مرحله ثبت اختراع برسد و مجوزهای لازم را دریافت کنند تا در قالب دو شرکت دانش بنیان زمینه ارتقای آنها فراهم آید.
معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل به فعالیت های مرکز رشد نیز اشاره و شرح داد: در این مرکز خدمات مختلفی به گروه های دانشجویی و همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهی ارائه می شود تا در یک فضای کار مناسب با تجهیزات اداری و ارتباطی و همچنین استفاده از خدمات آزمایشگاهی رایگان محصولات جدیدی را ارائه کرده و وارد باز کنند.
محمدی اضافه کرد: تلاش می کنیم تا ایده آنها به محصول و خدمات تبدیل شده و بعد از گذران مراحل سهل و راحت زمینه برای توانمندی این مجموعه ها به خوبی مساعد شود.
وی شرح داد: تمام بازدیدها همچنین برپایی نمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی برای علاقمندان توسط جهاد دانشگاهی رایگان است و سعی می کنیم به گروه های هدف خود خدماتی مناسب و شایسته ارائه کنیم.
معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل انتشار کتاب را به عنوان یکی دیگر از خدمات پژوهشی جهاد دانشگاهی یادآور شد و گفت: مرکز انتشاراتی جهاد دانشگاهی اعلام آمادگی می کند تا نسبت به انتشار کتاب نویسندگان پا پیش گذاشته و زمینه نشر و چاپ آنها را مهیا کند.
محمدی به تولید 95 اثر مکتوب به همت انتشارات جهاد دانشگاهی در هفت گروه علمی اشاره و گفت: ما با تشکیل گروه داوری و شورای علمی کتاب های مورد نظر را مورد بررسی قرار می دهیم تا بعد از تائید نهایی امکان چاپ و نشر آنها فراهم آید.
وی گفت: حوزه دیگری که در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش گذاشته حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی است که با همه زیرمجموعه های خود در این نمایشگاه حاضر شده تا دستاورد خود را که شامل کارهای مطالعاتی میدانی و همچنین پژوهش در حوزه های مختلف است، در معرض دید علاقمندان قرار دهد.
رئیس مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد اردبیل ادامه داد: مرکز درمان ناباروری قفقاز نیز در این نمایشگاه توانمندی خود را در معرض دید گذشته که به همت این مرکز با استفاده از روش های درمان ناباروری و دانش فنی که وابسته به مرکز رویان است ارائه خدمات به همشهریان و اتباع خارجی فراهم آمده است.
محمدی با معرفی مرکز بانک خون ناف نوزادان نیز بیان نمود: این مرکز خدمات ارزشمندی را ارائه می کند به طوری که با فریز کردن خون بند ناف نوزادان نسبت به نگهداری آنها به مدت 20 تا 25 سال اقدام می کند تا در صورت ابتلای این بچه ها و همچنین خانواده آنها به بیماری صعب العلاج امکان درمان آنها فراهم آید.
منبع: خبرگزاری ایسنا