طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا در سه سوت
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، خانواده متمکن روسی به نام استراگانف در دنیای آشپزی غوغا کردند؛ سرو بیف استراگانف با برترین روش در منزل و میهمانی هایشان در آن موقع منجر به اضافه شدن عضو دیگری به این خانواده شد. در آن سال ها، آشپزهای روسی با تغییراتی در این غذا، چیکن استراگانف و نحوه سرو آن را هم به مردم معرفی کردند. طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا یکی از همان تغییرات بود که بسیار هم مورد استقبال نهاده شد.
این غذا مانند دیگر غذاهای خانواده استراگانف با قارچ و خامه تهیه می گردد با این تفاوت که پایه اصلی آن مرغ است و با هر غذایی می توان آن را سرو کرد. پاستا یکی از همان غذاهاست؛ در ادامه به شما طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا را خواهیم گفت تا آن را در مدت 25 دقیقه برای خانواده شش نفری خود بپزید.
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف با پاستا
- ران مرغ (بدون پوست) 420 گرم
- نمک سه چهارم قاشق چای خوری
- پاپریکا شیرین یک قاشق غذاخوری
- آرد یک و یک دوم قاشق غذاخوری
- کره 30 گرم
- روغن زیتون چهار قاشق چای خوری
- پیاز (خرد شده) یک عدد
- قارچ (خرد شده) 250 گرم
- موسیر (خرد شده) دو قاشق چای خوری
- آب مرغ یک فنجان
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- سس ورچستر یک قاشق غذاخوری
- خامه ترش سه قاشق غذاخوری
- پاستا 200 گرم
- جعفری (خرد شده) برای تزئین
طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا
1- مزه دار کردن مرغ
مزه دار کردن مرغ برای چیکن استراگانف
در اولین مرحله از طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا احتیاج است که مرغ را بشویید. بعد از شستن و خشک کردن مرغ، آن را به تکه های چهار سانتی متری برش دهید.
تکه های مرغ را داخل یک ظرف بریزید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. در ادامه آرد و پاپریکا را هم اضافه کنید.
تفت دادن مرغ
کره و نیمی از روغن زیتون را داخل تابه بریزید و بعد از گرم شدن، تکه های مرغ را اضافه کنید. تکه های مرغ را تفت دهید تا رنگ شان تغییر کند؛ به اصطلاح سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، آن ها را کنار بگذارید.
- دو دقیقه برای تفت دادن مرغ ها کافی است.
- روی مرغ ها را بپوشانید تا گرم بمانند.
2- تفت دادن پیاز و قارچ
در ادامه طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا، مابقی کره و روغن زیتون را داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از تغییر رنگ پیازها، قارچ را اضافه کنید. اجازه دهید تا کم شدن آب قارچ ها، با پیاز بپزد.
در این مرحله موسیر را هم باید به مواد داخل تابه اضافه کنید، در صورت احتیاج برای پختن موسیر روغن اضافه کنید. آن ها را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
- اگر آب قارچ ها کم نشده بود، حرارت را زیاد کنید، فقط مراقب باشید نسوزند.
- اگر طعم موسیر را دوست ندارید، می توانید از سیر خرد شده به همان میزان بهره ببرید.
3- اضافه کردن سس ورچستر
برای آن که سس چیکن استراگانف شما رنگ و طعم خوبی بگیرد، باید رب گوجه فرنگی و سس ورچستر به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن، آن ها را خوب هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
در ادامه طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا، آب مرغ را داخل تابه بریزید تا به اصطلاح جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب مرغ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید که مرغ بپزد و سس غلیظ گردد.
- برای پختن مرغ 20 دقیقه زمان کافی است.
- با اضافه کردن سس گوجه به مواد، شما یک چیکن استراگانف با سس گوجه فرنگی و خامه خواهید داشت.
- برای خوش رنگ کردن سس تان از سس گوجه فرنگی خانگی هم می توانید بهره ببرید.
4- اضافه کردن خامه ترش
بعد از پختن مرغ، خامه ترش را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ادامه می توانید جعفری خرده شده را هم اضافه کنید.
سس چیکن استراگانف شما آماده است.
- از خامه ترش کم چرب هم می توانید برای این سس بهره ببرید.
5- پختن پاستا
تا زمانی که سس چیکن استراگانف آماده گردد، به سراغ پاستا بروید. در قابلمه خود کمی نمک بریزید و بعد از جوش آمدن آب، پاستاها را داخلش بریزید. اجازه دهید پاستاها کمی نرم شوند. بعد از آب کش کردن، آن را داخل ظرف موردنظر سرو کنید و سس چیکین استراگانف را روی آن بریزید.
چیکن استراگانف با پاستا شما آماده است. نوش جان!
برای تهیه این غذا بهتر است از چه نوع مرغی استفاده گردد؟
در تهیه این غذا می توانید هم از سینه مرغ و هم از ران بدون پوست بهره ببرید؛ هر دو طعم بی نظیری به غذا می دهند.
برای تهیه سس از چه قارچی باید استفاده کرد؟
قارچ های دکمه ای برترین قارچ برای این غذا هستند، اما دیگر قارچ ها هم از خوشمزگی آن کم نمی کند.
در تهیه این غذا تنها باید از پاستا استفاده کرد؟
خیر. شما می توانید از انواع نودل ها، ماکارونی، فتوچینی هم بهره ببرید.
اگر سس غذا غلیظ شد، چه باید کرد؟
اگر سس چیکن استراگانف غلیظ شد، کمی آب مرغ به آن اضافه کنید و تا رسیدن به غلظت دلخواه، مواد را هم بزنید.
آیا این غذا را می توان در یخچال نگه داری کرد؟
بله. آن را به مدت چهار روز می توانید در یخچال نگه دارید.
منبع: کتاب کاله