4 ایده برای شام سالم مناسب دو نفر
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، شما می توانید با چند ایده ساده، غذایی فوق العاده برای قرار های دونفره خود تهیه کنید و در عین حال، از مواد غذایی سالم در این غذا ها بهره ببرید.
در ادامه با ما همراه باشید تا با چند ایده عالی برای شامل سالم مناسب دو نفر آشنا شوید.
سالاد کدو حلوایی و عدس
این غذای بسیار خوشمزه و سالم به مواد غذایی کمی احتیاج دارد. پیش از اینکه مواد لازم برای تهیه آن را معرفی کنیم، بهتر است بدانید که می توانید هر نوع عدس قرمز، سیاه، سبز، ریز یا درشتی را برای آماده کردن این غذا تهیه کنید. عدس ایرانی را می توانید به وسیله خرید اینترنتی عدس کیلویی یا فله با قیمت مناسب تهیه کنید. با این حال، به یاد داشته باشید قبل از خرید، قیمت امروز عدس را آنالیز نموده باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کدو حلوایی و عدس عبارت اند از:
350 گرم کدو حلوایی خردشده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
75 گرم خیار به همراه کمی ماست و نعنا
250 گرم عدس
کمی شوید
فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. کدو ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، آن را مزه دار کنید و آن را به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که کدو ها طلایی شوند تفت دهید. 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب به ماست و خیار و نعنا اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکدست شوند. عدس ها را در یک بشقاب بریزید، به جای مانده کدو حلوایی را با آن ترکیب کنید و سپس، به آن 2 قاشق چای خوری روغن زیتون و به جای مانده ماست و خیار و نعنا اضافه کنید. سپس، شوید را بر روی سالاد بریزید و غذا را سرو کنید.
تابه مرغ و پنیر بز
کافی است این غذای فوق العاده را یک بار امتحان کنید تا همواره عاشق آن شوید. برای تهیه تابه مرغ و پنیر بز به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
600 گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان که به قطعات کوچک تقسیم شده است
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 فنجان مارچوبه تازه خردشده
1 حبه سیر خردشده
3 عدد گوجه فرنگی خردشده
3 قاشق غذاخوری شیر کم چرب
2 قاشق غذاخوری پنیر بز تازه گیاهی خردشده
برنج یا پاستای پخته شده داغ
پنیر بز اضافی (اختیاری)
تهیه این غذا بسیار آسان و سریع است و کلا 20 دقیقه طول می کشد. در ابتدا مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس، در یک تابه بزرگ، روغن را بر روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. مرغ را در تابه به مدت 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد. آن را از تابه خارج کنید، اما تابه را گرم نگه دارید. مارچوبه را در ماهیتابه بریزید و آن را یک دقیقه در ماهیتابه تفت دهید.
سپس، سیر را به آن اضافه کنید و آن را 30 ثانیه تفت دهید. پس از آن، گوجه فرنگی، شیر و 2 قاشق غذاخوری پنیر بز را ترکیب کنید و آن ها را به مدت دو تا سه دقیقه در تابه نگه دارید تا پنیر آغاز به ذوب شدن کند. سپس، مرغ را با این ترکیب، مخلوط کنید و آن را با برنج سرو کنید. در صورت تمایل می توانید به آن کمی دیگر پنیر اضافه کنید.
بروکلی چاشنی زده شده
این غذای سالم بسیار ساده است و تنها در عرض 15 دقیقه آماده می گردد. علاوه بر این، از آنجایی که غذای بسیار زیبا و خوشرنگی است، می تواند برای موقعیت های خاص بسیار مناسب باشد. برای تهیه آن به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
4 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 تا 1 و نیم قاشق چای خوری آب لیمو
1 قاشق چای خوری عسل
1 حبه سیر خردشده
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
کمی فلفل کاین
2 فنجان کلم بروکلی تازه
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز شیرین خردشده
در یک شیشه، 8 ماده اول را بریزید، در شیشه را محکم ببندید و آن ها را خوب ترکیب کنید. در ظرفی کوچک بروکلی و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید. سپس، سس را اضافه کنید و روی ترکیب بروکلی و فلفل قرمز بریزید. سپس، روی ظرف را بپوشانید و آن را حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید. پس از آن می توانید این سالاد خوشمزه و سالم را سرو کنید.
زرشک پلو با مرغ
این غذا که غذایی بسیار محبوب در میان ایرانیان است بسیار خوشمزه و خوش طعم است و می تواند برای یک شام دونفره ایده فوق العاده ای باشد. مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ عبارت اند از:
دو تکه ران یا سینه مرغ
1 عدد پیاز میانه که به صورت نگینی خرد شده است
دو تا سه تکه ساقه کرفس
یک عدد هویج میانه
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک و زردچوبه و فلفل
1 قاشق آبلیمو
روغن
زعفران دم نموده
برنج پخته شده
ترکیب زرشک، شکر، کره
برای تهیه این غذا در ابتدا ضروری است نمک و زردچوبه و فلفل را با مرغ ها ترکیب کنید و سپس، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد. پس از آن، مرغ ها را در مقداری روغن کاملا سرخ کنید که دو طرف آن ها برشته گردد و سپس، مرغ ها را کنار بگذارید. پیاز را در همان روغن بریزید و آن را کمی تفت دهید و سپس، هویج و کرفس را به آن اضافه کنید. سپس، می توانید رب گوجه را به غذا اضافه کنید و کامل تفت دهید. اکنون وقت آن است که دو لیوان آب به سبزیجات اضافه کنید و مرغ سرخ شده را در آن بریزید.
سپس، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت یک تا دو ساعت به آرامی بپزد. در دقایق آخر پخت، مقداری زعفران دم نموده و آبلیمو را به مرغ اضافه کنید. زرشکی که از یک ساعت قبل خیس نموده اید با مقداری کره و شکر در حدود 30 ثانیه تفت دهید. سپس، آن را با کمی زعفران ترکیب کنید و به برنج اضافه کنید و سپس، با مرغ ها سرو کنید. بهتر است برای غذا زرشک تازه پفکی اعلا تهیه کنید که امکان آن به وسیله خرید اینترنتی زرشک با قیمت مناسب مقدور است.
منبع: برنا
منبع: فرارو