لبو برترین محافظ مغز

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، خبرنگاران : لبو خوراکی زمستانی است که از مغز شما محافظت می نماید.

لبو برترین محافظ مغز

اکنون که در فصل زمستان قرار داریم بازار لبو که همان چغندر پخته است داغ است. این خوراکی خوشمزه برای مغز بسیار مفید است.

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، چغندر حاوی اندازه بالایی نیترات است که به وسیله باکتری های دهان به نیتریت تبدیل می گردد. نیتریت ها قابلیت بسیار خاصی دارند که می توانند خونرسانی و انتقال اکسیژن را تسهیل نمایند در نتیجه از بروز سکته مغزی پیشگیری می نماید. این خواص تا حد کمتری در سبزیجاتی مانند کرفس، گل کلم و اسفناج نیز وجود دارد.

نقش چغندر در مقابله با التهابات مزمن

علاوه بر نیترات، چغندر سرشار از ترکیبات بیواکتیو است که به مقابله با التهابات مزمن یاری می نماید. التهابات بدن یکی از عوامل زمینه ساز بیماری های قلبی و سکته مغزی است زیرا در انتقال خون و اکسیژن اختلال ایجاد می گردد و مواد سمی باقی می مانند.

مطالعات نشان می دهد نوشیدن 2 تا 3 لیوان آب چغندر در هفته به کاهش فشار خون و پیشگیری از تصلب عروق یاری می نماید که عامل بسیار مهم دیگری در پیشگیری از بیماری های شناختی است. برای تهیه این نوشیدنی می توان از هویج و نارنگی نیز برای بهبود طعم آب چغندر استفاده کرد.

منبع: رکنا

به "لبو برترین محافظ مغز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لبو برترین محافظ مغز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید