طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی آشی با داستانی خاص

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، آش عباسعلی یکی از معروف ترین آش ها در کرمانشاه است و در ایام مبارک رمضان هواداران زیادی دارد. قدمت آن به حدود 200 سال می رسد و اسمش را از آشپز ماهری که سال ها پیش نذر نموده بود آشی مقوی را هر شب به روزه داران بدهد گرفته است. در این آش کرمانشاهی از انواع حبوبات، گوشت، سبزی ها و روغن کرمانشاهی استفاده می گردد و از خصوصیات اصلی آن کش آمدن است و طبخ آن حوصله می خواهد. در ادامه با ما همراه باشید تا ترفند های تهیه این آش خوشمزه و اصیل را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی آشی با داستانی خاص

مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

  • جو نصف پیمانه
  • لوبیا سفید نصف پیمانه
  • برنج نصف پیمانه
  • بلغور گندم نصف پیمانه
  • عدس دو سوم پیمانه
  • نخود یک سوم پیمانه
  • گوشت ران یا دنده گوسفندی 300 گرم
  • روغن کرمانشاهی نصف پیمانه
  • پیاز داغ نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • آب قلم به میزان لازم
  • نعنا خشک، سیرداغ و پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

مرحله اول

برای تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی مثل هر آش دیگری باید حبوبات را از روز قبل خیس کنید و در این مدت چندین مرتبه آب آن را عوض کنید و همه را با هم بپزید. برنج را هم به صورت جداگانه خیس کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

گوشت و پیاز را خرد کنید و با میزانی آب قلم بپزید، بعد از آن که گوشت به خوبی پخته شد آن را له یا ریش ریش کنید.

مرحله سوم

حبوبات را به همراه گوشت تهیه شده برای آش، نمک، فلفل و زردچوبه روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم بزنید.

مرحله چهارم

پیاز داغ آش درست کنید، میزانی از آن را می توانید برای خوشمزه تر شدن آش داخل آن ریخته و میزانی را هم برای تزئین آن کنار بگذارید.

نکات و فوت و فن های تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

  • زمانی که آش عباسعلی کرمانشاهی غلیظ شد روغن حیوانی (کرمانشاهی) را اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با استفاده از نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ و دارچین تزئین کنید.
  • در صورتی که طعم روغن حیوانی را نمی پسندید یا به دلایل سلامتی محدودیت مصرف دارید می توانید میزان آن را کم کنید یا از روغن زیتون به جای روغن کرمانشاهی بهره ببرید.
  • اگر از آش عباسعلی کرمانشاهی خوشتان آمد می توانید آش ترخینه و آش دوغ اردبیل را هم تهیه کنید و لذت ببرید.
  • از دیگر غذاهای کرمانشاهی که بسیار خوشمزه است و می توانید با تهیه آن در منزل لذت ببرید می توانید خورشت خلال کرمانشاهی آش سورانه کرمانشاهی را هم به فهرست غذایی خود اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی آشی با داستانی خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی آشی با داستانی خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید