طرز تهیه حلوا کاکائویی
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایرانی حلوا است که در طعم ها و با نان های مختلف سرو می نمایند. مهم ترین نکته برای پخت یک حلوا با بافت نرم و با کیفیت، الک کردن و تفت دادن منظم آرد حین پخت حلوا است. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه حلوا کاکائویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا کاکائویی
- آرد گندم سه و نیم پیمانه
- روغن جامد دوسوم پیمانه
- کره 1 پیمانه
- پودر قند دو ونیم پیمانه
- پودر کاکائو نصف پیمانه
- هل سائیده شده نصف قاشق سوپ خوری
طرز تهیه حلوا کاکائویی
مرحله اول
ابتدا دو بار آرد را الک کنید تا کاملا نرم گردد. سپس آرد را داخل یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تغییر رنگ داده و خامی آن گرفته گردد. مرتب آرد را هم بزنید و بعد از تیره تر شدن رنگ آرد، آن را از روی حرارت بردارید و دوباره الک کنید .
مرحله دوم
آرد الک شده را به قابلمه برگردانید. کره و روغن را داخل یک قابلمه کوچک ذوب کنید. سپس مخلوط را به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا قهوه ای روشن گردد. مخلوط را از روی حرارت بردارید و پودر قند و شکر را اضافه کنید. از طریق یک قاشق چوبی تخت، مواد را با قاشق ورز دهید تا حلوا کاملا یکدست گردد. هل ساییده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید .
مرحله سوم
پودر کاکائو را داخل حلوا الک کنید و از طریق همان قاشق هم بزنید تا به خورد حلوا برود .
حلوا را داخل ظرف مناسب سرو نموده و با سلیقه خودتان با خلال پسته و بادام و گل محمدی تزیین کنید .
نکات طرز تهیه حلوا
- ورز دادن و له کردن مایه حلوا با قاشق چوبی تخت باعث یکدست شدن حلوا می گردد؛
- الک کردن آرد و پودر کاکائو را جدی بگیرید وگرنه حلوا گوله گوله می گردد؛
- حرارت را در همه مراحل ملایم قرار دهید تا آرد نسوزد؛
- چون از پودر کاکائو استفاده کردیم نیازی به استفاده از گلاب نیست.