طرز تهیه خوراک قفقازی ؛ پیش غذای خاص و خوشمزه

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، خوراک قفقازی که می توانیم آن را یک سالاد گرم بدانیم، تنها یک پیش غذا نیست. این خوراک سیر کننده می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل هم سرو گردد و با ادویه های فراوان و مغزهایی که در خود دارد، در بدن شما مثل یک بمب انرژی عمل کند. در تهیه خوراک قفقازی از آب مرغ، سینه مرغ، گردو، سیر و لیموترش استفاده می گردد؛ موادی که به راحتی در دسترس هستند و برای تهیه آن ها نیازی نیست خودتان را به زحمت بیاندازید.

طرز تهیه خوراک قفقازی ؛ پیش غذای خاص و خوشمزه

ممکن است تهیه خوراک یا همان سالاد قفقازی زمان نسبتا زیادی از شما بگیرد، اما طعم شگفت انگیز و انرژی بخش بودن آن، خستگی را از تن تان بیرون می نماید. سالاد قفقازی با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر فلفل چیلی و پودر پاپریکا طعم دار می گردد. این سالاد را می توانید نه تنها به عنوان پیش غذا، بلکه به عنوان یک شام سبک و مقوی هم در کنار عزیزانتان میل کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک قفقازی

  • آب مرغ یک و نیم لیتر
  • گردو یک و نیم پیمانه
  • سینه مرغ دو عدد
  • سیر سه حبه
  • نان تست دو عدد
  • لیمو ترش یک عدد
  • روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل پاپریکا چهار قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز چیلی یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خوراک قفقازی

مرحله اول

برای تهیه سالاد قفقازی، ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. سینه مرغ را به قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید سینه مرغ به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت باشد تا بوی بد آن از بین برود. سپس آب قابلمه را دور ریخته و سینه مرغ را از وسط برش دهید.

آب مرغ که از قبل آماده نموده بودید را درون یک قابلمه بریزید. سینه مرغ را به قابلمه اضافه کنید. دقت داشته باشید که آب مرغ باید روی سینه مرغ را به طور کامل بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سینه مرغ بپزد.

مرحله دوم

یک قابلمه کوچک را روی حرارت گذاشته و درون آن روغن زیتون بریزید. پودر پاپریکا را به آن اضافه نموده و هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

نان تست را درشت خرد کنید و درون یک کاسه بریزید. یک یا دو پیمانه از آب مرغ را روی برش های نان بریزید.

مرحله چهارم

گردو، پیازچه، سیر و جعفری را خرد کنید. نصف پیمانه از گردو را با پیازچه و یک قاشق غذاخوری جعفری داخل یک ظرف بریزید. به جامانده گردو را به همراه سیر، فلفل قرمز چیلی و یک قاشق چای خوری نمک، به جامانده جعفری و برش های خیس خرده نان را درون غذاساز بریزید و همه مواد را با هم دیگر ترکیب کنید.

مرحله پنجم

با یک چاقو، سینه مرغ پخته شده را به صورت نازک و باریک برش بزنید. مرغ برش داده شده و مخلوط پودر پاپریکا و روغن زیتون را به مخلوط جعفری، پیازچه و گردو اضافه نموده و همه مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. آب لیمو ترش را بگیرید.

سپس فلفل سیاه و آب لیموترش را به خوراک قفقازی اضافه نموده و هم بزنید. سالاد قفقازی خاص و خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف مدنظر ریخته و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خوراک قفقازی ؛ پیش غذای خاص و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک قفقازی ؛ پیش غذای خاص و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید