طرز تهیه عدس پلو شکم پر مجلسی
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، اگر دوست دارید غذاها را با طعمی متفاوت تجربه کنید، این مدل از روش تهیه عدس پلو را حتما امتحان کنید.
عدس پلو غذایی مقوی و خوشمزه ایرانی است که در بین مردم هواداران بسیاری دارد؛ روش های مختلفی بری طبخ این مدل غذا وجود دارد؛ عده ای علاقه دارند طرز تهیه عدس پلو ساده را امتحان نمایند؛ عده ای دیگر دوست دارند از گوشت چرخ نموده یا مرغ برای این غذا استفاده نمایند؛ اما در این مطلب از وبلاگ ساعت گلورایامگ قصد داریم طرز تهیه عدس پلو شکم پر را به شما آموزش دهیم تا با استفاده از آن بتوانید متفاوت ترین نحوه پخت را تجربه نموده و در مهمانی های خود از آن بهره ببرید.
طرز تهیه عدس پلو ساده برای 4 نفر
- برنج 2 پیمانه
- عدس 1 پیمانه
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- کشمش پلویی 100 گرم
- هویج 2 عدد
- زعفران دم نموده به میزان کافی
- نمک، فلفل سیاه و پودر زیره به میزان کافی
- پودر دارچین و پودر گل سرخ به میزان کافی
- پودر تخم گشنیز و پودر هل به میزان کافی
طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ نموده
خوشمزه ترین نوع عدس پلو هنگامی است که از گوشت چرخ نموده برای طبخ آن استفاده می کنید؛ برای آموزش این نوع طرز تهیه عدس پلو مجلسی با ما همراه باشید.
مرحله اول
برای داشتن یک عدس پلو شکم پر خوشمزه، در ابتدا ضروری است عدس ها را از قبل شسته و با میزانی آب روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد. در این فاصله هویج ها را شسته و با رنده درشت، رنده می کنیم؛ سپس در یک تابه همراه با زعفران و کره تفت می دهیم تا سرخ گردد و رنگ آن تغییر کند.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ نموده، پیازها را نگینی خرد کنید و همراه میزانی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی گردد؛ سپس گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و وقتی تغییر رنگ داد، نمک و ادویه ها را به آن اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که برترین ادویه برای عدس پلو پودر هل و تخم گشنیز است و بهتر است که آن ها را حذف نکنید.
مرحله سوم
وقتی که بوی ادویه ها در فضا پخش شد، کشمش را به همراه میزانی کره و روغن درون یک تابه مناسب ریخته و کمی تفت دهید تا پف نمایند و به همراه هویج بلافاصله به مواد درون تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد آماده شده را کنار بگذارید و در قابلمه دیگر، برنج را آبکش کنید و عدس پخته شده را به آن اضافه کنید؛ وقتی برنج آماده آبکشی شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی کنید.
مرحله پایانی طرز تهیه عدس پلو مجلسی
مهم ترین نکته که باید هنگام تهیه عدس پلو شکم پر به آن توجه داشت، نحوه ریختن برنج و مواد درون قابلمه است؛ برای این منظور در یک قابلمه تفلون میزانی روغن ریخته و از نان لواش برای ته دیگ آن استفاده می کنیم؛ سپس میزانی از عدس پلو را درون قابلمه ریخته و وسط آن را گود می کنیم؛ حال میان برنج خالی شده، موادی را که درست نموده ایم می ریزیم و روی آن را مجدد با برنج پر می کنیم و با دم کنی درب قابلمه را پوشانده، روی شعله ملایم گاز قرار دهید و بعد از 45 دقیقه آن را سرو کنید.
منبع: پیام دلتا