طرز تهیه کایگانا ترکی
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کایگانا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا به نقل از پارسینه
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 پیمانه
آرد الک شده 1 پیمانه
نمک کمی
جعفری، شوید، پیازچه ساطوری
مواد رو دوقسمت کردم به یکیش جعفری و به یکیش ریحون اضافه کردم که با پنیر خامه ای عالی شد و پیازچه رو حذف کردم.
شیر و تخم رو بزنید تا یکدست بشه سپس آرد و نمک رو اضافه و مجددا هم بزنید و در نهایت سبزیجات رو اضافه کنید.
کف تابه رو چرب کنید و کمی از مواد رو داخلش بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید.
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 26 بهمن 1399
آخرین بروزرسانی: 26 بهمن 1399
گردآورنده: salegloriahours.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 9531
به "طرز تهیه کایگانا ترکی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کایگانا ترکی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید