طرز تهیه ماش پلو

به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، ماش پلو یک غذای محلی خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. این غذا به علت داشتن ماش یک غذای بسیار مقوی و مفید است که به سلامت بدن شما یاری خواهد نمود.

طرز تهیه ماش پلو

مواد لازم برای تهیه ماش پلو

  • ماش یک دوم پیمانه
  • برنج یک پیمانه
  • گوشت چرخ نموده 200 الی 250 گرم
  • زعفران دم نموده دو قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ طلایی بدون روغن دو قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • پیاز میانه یک عدد
  • آب دو پیمانه

طرز تهیه ماش پلو

مرحله اول

ماش را درون آب بریزید و اجازه دهید بپزد. کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. بعد از اینکه ماش ها پختند صبر کنید تا آب آن تبخیر گردد.

مرحله دوم

برنج را درون کمی آب و نمک قرار دهید تا خیس بخورد. بعد از دو ساعت برنج را به همراه روغن زیتون روی حرارت بگذارید و آن ها را به آرامی با هم، هم بزنید تا آب آن به مرور تبخیر گردد. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. در صورتی که برا تهیه برنجتان از پلوپز استفاده می کنید برنج را با روغن زیتون درون آن بریزید و برنج کته درست کنید.

مرحله سوم

گوشت چرخ نموده را به همراه پیاز رنده شده درون تابه ای که کمی روغن درون آن ریخته اید، بریزید و آن ها را با هم تفت دهید. سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و سیر به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادانه دهید. نصف لیوان آب روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت مغز پخت گردد. زمانی که آب گوشت تمام شد شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم

برنجتان را درون دیس بکشید سپس روی آن را با برنج زعفرانی، ماش و گوشت تزیین کنید.

مرحله پنجم

اگر تصمیم دارید برنجتان را آبکش کنید می توانید ماش را بعد از آبکش کردن برنج لا به لای برنج بریزید و اجازه دهید ماش به همراه برنج دم بکشد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ماش پلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماش پلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید