طرز تهیه خورش آلبالو و سیب
به گزارش وبلاگ ساعت گلورایا، در این مطلب طرز تهیه خورش آلبالو و سیب آموزش داده شده است.

به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش آلبالو و سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
گوشت خورشتی 400 گرم
پیاز 2 عدد
آلبالو بدون هسته 250 گرم
سیب 2 عدد
شکر 1/4 پیمانه
رب 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
زعفران به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید با میزانی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد سپس گوشت خرد شده را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید.
مرحله دوم: پخت گوشت
بعد از تفت خوردن گوشت 2 لیوان آب روی گوشت ها ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا با دمای میانه گوشت پخته شوند. هسته آلبالو ها را جدا کنید و سیب را پوست کنده و به مقدار دلخواه برش بزنید.
مرحله سوم: افزودن آلبالو و سیب
آلبالو را با شکر مخلوط نموده و میزانی آب اضافه و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم گردد سپس در 20 دقیقه انتهای پخت گوشت آلبالو را اضافه کنید. داخل یک تابه میزانی روغن ریخته و با رب تفت دهید تا کمی خوش رنگ و بوی خامی رب از بین برود سپس سیب های را کمی با رب تفت دهید و به گوشت و آلبالو در حال پخت اضافه کنید تا نرم شوند.
منبع: شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان